من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

دسر گلابی!!!!

دستور کیک اسفنجی رو اصلاح کردم.....

دیشب با خودم فکر میکردم انگاری خودمو چشم کردم.!!!نه ترو خدا آخه این چه وضعیه؟ شوهره تا همین دیشب کوفته ایدزی هم میذاشتم جلوش میخورد و مرسی میگفت و خوشش میومد اما دیشب که دسر خامه گلابی  و مرغ چیلی ( چیلی چیکن) براش درست کردم و تا ساعت یازده شب در نقش فاطی شوم پز !!!!(همون شام پز!!) ایفای نقش کردم و فهمیدم عیب کارم کجاها بوده!!! این شوهره خیلی تحویل نگرفت.البته قافش جیغ و داد میزد که خیلی خسته است ولی اینا دلیل نمیشه که آدم دل نازک این فاطی رو بشکنه که!!!! میشه؟!!!

من دیروز میخواستم سویا سس بخرم فک کن اول رفتم داخل مرغ فروشی و علیرغم اینکه فریزر داره می ترکه از آت و آشغال های من!!!! بازم سینه مرغ خریدم تا شام رو تازه تازه درست کنم و فریزری  نباشه غذا! بعد رفتم هویجور عشقی سلوفان گرفتم تا شاید به درد بخوره یه روزی!! بعد خامه قنادی و تابه مستطیل شکل کیکی و پودر قند و برای بار دهم!! ماسوره و خامه پاش!!(خب چکار کنم همش فک میکنم اینا رو ندارم و یادم میره!!) و خلاصه از عطاری یکمی از این تخم مخم ها!!!!( بابا یه وقت نرین بگین آقا یه سیر تخم مخم بدین!!! همون مثل هندونه مندونه خودمونه دیگه!!!) و خلاصه کلی چیز میز خریدم ولی این سویا سس که بغل کلاس خودمون بود رو نخریدم و دور خیابون ها راه افتادم تا آخر کار یکی پیدا بشه بهم نگه : ای وای!!! همین الان آخریش رو فروختم!!!! خلاصه بدو بدو اومدم خونه و دست به کار شدم.وای این کیک اسفنجی داخل دسر اینقدر خوشگل ونرم و لطیف شده بود که تو عمر بابام هم من نتونسته بودم اونجوری کیک درست کنم!!!!! از مزایای کلاس می باشد خب!!!!چون دیگه مجبورم دقیق وزن کنم و مشت مشت کار نکنم برا دل عمه ام!!!

حالا برای آخر هفته اتون و بخصوص شب عیدی  بزنین تو گوشش!!! و حالشو ببرین.

دسر گلابی:

مواد لازم: گلابی های کوچولو و خوشگل و یک شکل و هم اندازه  6-5  عدد

آب دو لیوان و شکر در حد ۵-۴ قاشق( انقدر که گلابی ها رو شیرین کنه)

کیک اسفنجی یک عدد !!! آها!طرز تهیه اش رو هم بگم؟!! خب ازاول بگین!!

برای کیک اسفنجی: دو عدد تخم مرغ -   دو قاشق سر پر آرد (میشه 50 گرم) و چهار قاشق سر پر شکر و  یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و  نصف قاشق مربا خوری بکینگ پودر لازم داریم.

اصلاح : مقدار آرد و شکر رو جابجا نوشته بودم. اینایی که الان رنگی نوشتم اصلاح شده اش هست.به ازای هر تخم مرغ یک قاشق سر پر ارد لازم داریم.این نکته یادتون نره.

ژله زرد یا نارنجی رنگ( هلو یا انبه) یک بسته

فر را روی ۱۶۰ درجه از ابتدای کار میکذاریم گرم شود.طبقه دوم از پایین برای این کیک مناسب است و زمان لازم برای پخت هم ۲۰ دقیقه است.

اول زرده ها رو  جداگانه با شکر  و وانیل خوب میزنیم تا کرم رنگ بشن وبعد سفیده ها رو  جداگانه انقدر میزنیم تا پف کنه و سفید و حالت دار بشه.نکته: برای زدن سفیده ها اصلا نباید سر همزن شما چرب یا زرده ای باشه.ضمنا بهتره یکی دو قطره اب لیمو هم بهش یزنین تا سفید سفید بشه و ظرفتون هم بهتره برای هم زدن سفیده ها استیل باشه.زود کف میکنه.

حالا مایه زرده ها رو با سفیده ها روی هم ریخته و خیلی آرام و در یک جهت با هم مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر رو که الک کرده ایم روی مواد ریخته و مجددا با حرکات آرام و در یک جهت آرد را با مایه مخلوط کرده ولی حواسمان هست که پف کیک نخوابد یعنی پف سفیده در این مرحله نخوابد.ته یه ظرف پریکس ( اون یارو کی بود بهم میگفت حالش از پز دادن های  احمقانه!!!! و عقده ای مابانه!!!!!من با پیرکس و باغ و تالار!!!!! بهم میخوره!!کجایی یارو؟ بیا ببین بازم دارم پیرکس پیرکس میکنم برات!!!) رو با روغن جامد چرب کرده و کمی آرد میپاشیم و مایه کیک را داخل آن ریخته و میگذاریم ۲۰ دقیقه در طبقه دوم از پایین و حرارت ۱۶۰ پخته شود و بعد در ماوریم تا سرد شود.

در این فاصله گلابی ها را شسته و با سیخ بالایش به آرامی پوست کنده و محتوات توش را هم در بیارین و شربت درست کنین و یکمی هم زعفرون یا رنگ زرد خوراکی بربزین توش تا خوشگل بشه و بذارین چند دقیقه ای گلابیهای خوشگل مامانی ما پخته بشن ولی شکلشون به هم نریزه.بهد اونا رو هم از تو شربت در بیارین و بذاریم سرد شن و توشون رو با خامه زده شده پر کنین.

بازم در اواسط کار ژله ها روتوی یه کاسه ریختخ و یه لیوان اب داغ روش بریزین و هم بزنین و یه لیوان اب سرد هم بهش اضافه کنین  و بذارین تو یخچال تا یه کوچولو سفت بشه ولی خودش رو نگیره خیلی .حالا روی کیک  اسفنجی سرد شده رو با خامه بپوشونین و از ژله هلی نبسته بریزین روش و بذاریم تو یخچال تا یکم دیگه خودش رو بگیره ژله.بعد گلابی های خوشگل رو در مرکز و به صورت دایره ای دور وسطی داخل ژله ها کنید و چون ژله ها هنوز خوب نبستن راحت داخلش میشن  و بعد بذارین داخل یخچال تا خوب خودشون رو بگیرن مواد.اونوقت دور تا دور گلابی ها رو با ماسوره کوچولو خامه بدین و کمی خلال پسته هم روی خامه ها بریزین.لا مصب انگده خوشمزه میشه و خوشگل که کسی باور نمیکنه به این راحتی!!!!! درست میشه.من امروز برای رییسم بردم تا اگه خوشش اومد برای خانمش اینا هم درست کنم و وقتی رفتیم یه روز خونشون براشون ببرم. میبینین که دایره خود شیرین کنی های !!!! من خیلی هم محدود به خونواده شووووور نمیشه عزیزانم.البت هبرای اون یکی رییسم آورده بودم  که چون نیومده بود نصیب اون یکی شد و  امیدوارم خوشش بیاد!!!!!!

حالش رو ببرین و اون مرغه هم باشه برای جلسه بعدی!!!!!

عید همگی مبارک.روز پدر هم به پدرای عزیزمون و همسرای گلمون هم مبارک باشه.خداییش هیکل مال ما رو که از طلا هم بگیرن بازم کمشه!!!!به باباها  اینا میخوام کارت خرید هدیه کنم تا خودشون هر مدل شور...ت و لباس زیری که خواستن بخرن!!!!!!!!! بیچاره باباها و شوهرها!!!!!!

نظرات 43 + ارسال نظر
اینجا زمان مرده پنج‌شنبه 13 فروردین 1388 ساعت 00:10 http://www.whoami.blogsky.com

سلام صمیم جون.ممنون از دسر خوشمزه ات.

شراره مامان بردیا دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 13:06

به نیت تو امروز مموری کارت رو کردم توی رم ریدر
احمق نمیشناسه عکسا رو....یعنی یه عالمه عکس از کولوچویی های بردیا بوداااا عکسای در حین پخت توش نبود :((
این دفعه حکمنت مصور میام خزمتتون
دستورش رو چک میکنم دوباره واست می نی ویسم
ای بابااااااااااااا.....شیکسته نفسی میفرماین!!!!!!!
ما خاک زیر پاتونیم...بوس بوووووووس بووووووووووووس

منتظرم شرور!!!!
مخ less !!!! شوما

کفشدوزک بدون کفش دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 12:24 http://www.eham.blogfa.com

صمیم جونی سلام ....
وای.... شانس آوردم اون روزی که خوندم درست نکردم
خندهههه
یعنی رسما میخواستی آبروی منو ببری ؟:))

حالا تو همین هفته درست میکنم

فقط یه سوال ؟؟ ... هر کاری کردم نفهمیدم این گلابی رو چطوری توش رو خالی کنم ؟؟... یه توضیح شوشولو بهم میدی؟؟ یعنی گلابی له نمیشه ؟؟

من خودم از اون وسیله هاش که نداشتم ولی گلابیه رو تو دستم گرفتم و آروم اروم با نوک کارد میوه خوری تیز یه سوراخ تهش در آوردم و هی پیشروی کردم و مواظب هم بودم پوستش سوراخ نشه.تا همین حد که دونه هاش در بیاد کافی بود.شکلش هم به هم نریخت.


راستی میدونستی یه قاشق سر پر فلفل قرمز هم باید توی گلابی ها بریزی؟!!!!! میگن خیلی خوش طعمش میکنه و برای زیاد شدن محبت بین زن و شوهرا معجزه میکنه!!!!!!!!(نیششششششششش!!!)

مهربون دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 00:50 http://mehrabo0on65.blogfa.com/

سلام

مرسی که اومدی... خیلی خیلی خوشحالم کردی


جدا عجیب بود؟کدومیکیش عجیب بود مگه؟؟؟؟

و بابت نظرت هم اصلا من ناراحن نمی شم... راستش منم اینطوری راحترم که همه روراست باشن و تعریف الکی نکن
دنبال یه تیتر باحال هستم و این چون چیزی نداشتم گذاشتم....
پیشنهادی داشتی خوشحال میشم بگی واسه عنوان

عجیب یعنی جالب انگیز ناک!!!!! همشون.
قربونت.خوشم میاد اینقدر اپنی.فعلا بوس.

یه دوست یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 23:32 http://majhoolane.blogfa.com

همینه دیگه.کار دنیا رو می گم.آدم دستپخت خوبی پیدا می کنه خوب می نویسه تحویل نمی گیره.مدت زیادیه که لینکت کردم عزیز.رژیم غذاییت و از کدوم دکتر گرفتی؟می خواستم.من یه آدم چاق و در عین حال بی اراده هستم.

ممنونم.
دکتر نیست.متخصص تغذیه درمانیه. عمدا پیش دکتر نرفتم.
سبحانی (مشهد)
نگووووووووو اینا رو به خودت....

من آزادم یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 17:20 http://www.man-azadam.blogfa.com

بابا آشپزی ؟؟؟شیرینی پزی؟؟؟؟؟استاد...استاد
خوشم اومد...حسابی همه فن حریف شدی

سراب یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 12:27

خانومی نمیشه عکس این دسرها و غذاهای خوشمزه را هم بذاری؟

شرمنده ولی فعلا امکانش نیست.خیلی وقت میبره

نازی یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 11:58

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقدر نوشته هات جالبه کلی حال کردم از خوندنشون .
همیشه شاد و سلامت باشی صمیم جان.

ملیحه یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 11:25 http://www.shabkook.blogfa.com

سلام عزیم خوبی صمیم جون؟ بار اولمه که مهمون خونت میشم . البته به صرف کیک اسفنجی که من عاشقشم .
ممنون از دستور پختش دعا کن زودتر برم خونه خودم تا بتونم واسه شوشو جونم درستش کنم

پریسا یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 11:24

سلام خانمی. بسی خوشحالیده شدیم که قدم رنجه نمودید به آشیانه عشق ما. تو چطوری با اشپزی و شیرینی پزی؟

شراره مامان بردیا یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 10:37

به به ه ه ه ه ه ه ه
مجیک شف صمیم!!!!!!!!!!!!!!!!
بزن قدش
منم دیشب طی یک اقدام نابهنگامانه شیرینی نارگیلی مینیاتوری پختم
عروسی داداشی شدیدا مبااااااااارررررررررررررررررررررررک
دوستت دارم دوست جوووووووووووووووون
لاویوسوماچ هانی

قربونت شرور جون
خب دستورش پس کوشی؟!!!!!!!
ممنونم
آیم دایینگ آندر یور فیت !!!!!!!!!!

صبا و پرهام یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 09:08 http://anymoanyma.blogsky.com

سلام


اون پیمونه آرد درسته؟


یعنی 2 تا قاشق؟


آخه من با 4 تا تخم مرغ و 2 پیمونه آرد درست می کنم



؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به ازای هر تخم مرغ -------- یک قاشق سر پر ارد

مهربون یکشنبه 30 تیر 1387 ساعت 00:08 http://mehrabo0on65.blogfa.com/

سلام صمیم جان
راستش من خیلی وقته که بلاگتو می خونم و جدیدا هم سری به آرشیوت زدم.... خوشم اومد

اینقدر که فکر می کنم خیلی می شناسمت...البته تاحالا رابطه یک طرفه بوده..ولی دوست دارم دوطرفه شه
خوشحال میشم اگه افتخار بدین
دوستای خوبی برا هم باشیم

منم تو جمع خودتون راه می دین؟؟؟؟(خواهش)

فوزیه شنبه 29 تیر 1387 ساعت 21:47 http://ganjineh.mihanblog.com

سلام.وبلاگ ما یک ساله شد....خوشحال می شم بیای یه سری هم به ما بزنی.من لینکت کردم.اگه دوست داری منو لینک کن...می دونم که دوست داری...!!!:دی
بوس.بای

نوشا شنبه 29 تیر 1387 ساعت 15:52 http://mannosha.blogfa.com

سلام صمیم جان ...
داشتم پستای قبلیتو میخووندم .. کلی وبلاگت سر حالم کرد ... ایشالا همیشه پر انرژی و شاد باشی

ماری شنبه 29 تیر 1387 ساعت 08:01

سلام خواستم بگم شما که اینقد مهربون و از خود گذشته اید زحمت عکس دستپختهاتونم بکشید لطفا.

عزیزم متاسفانه علیرغم داشتن دوربین امکانش نیس برام.
فدات.

مهتاب شنبه 29 تیر 1387 ساعت 05:17 http://http://mahtabaftab.blogsky.com/

با اجازه شما لینک شدین

شهریار کوچولو شنبه 29 تیر 1387 ساعت 02:52 http://www.lotoos.blogsky.com

درود خانوم صمیم
روز همسر,پدر,مرد,برادر رو بهتون تبریک میگم که شما از طرف مرد بهشون تبریک بگید.

یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا که شما نوشتید دخترن !!!!؟ مگه سبا اسم دختر نیست ؟
اسم داداش من صبا ست ! به خدا ! معنیش هم یعنی باد برین !

دلتون شاد
لبتون خندون

بعضی اسم ها دو منظوره ان.مثل شروین یا صفا

عابد جمعه 28 تیر 1387 ساعت 17:59 http://www.ganjineh.mihanblog.com

سلام دوست عزیز.
می خواستم ازتون دعوت کنم که فردا یعنی شنبه 29 تیر ماه یعنی روز تولد وبلاگ ما تشریف بیارید و مطلبی رو که در مورد سرگذشت یک سالمونه بخونید....
فردا منتظریم...
موفق باشی
گنجینه

T جمعه 28 تیر 1387 ساعت 13:59

به به میبینم که حسابی راه افتادی شما نه که اصلا شیرین عسل نبودین حالا دامنه تلاشهاتونم افزایش پیدا کرده افرین از صمیم قلب به شما تبریک گفته و از اموزش غذاهای در اینجا خوشمزه کمال دارم فقط عکس این کیکا رو هم بذار که همیشه من تو درک این قسمتای اخر عاجزم
راستی اون غذاهه بود تست پیچ یا یه چیزی مثل این درست کردم خیلی عالی بود حالا اینا رو هم امتحان میکنم ولی از شکل این کیکه سر در نیاوردم

عسل خانوم جمعه 28 تیر 1387 ساعت 08:32 http://asal24.blogfa.com/

صمیم جان من اجازه دارم شما رو توی وبلاگم اد کنم؟

صاحب اختیارید .

فوزیه جمعه 28 تیر 1387 ساعت 00:19 http://ganjineh.mihanblog.com

سلام.من لینکت کردم.خوشحال می شم لینکم کنی.راستی کم پیدایی.کم می نویسی!
منتظر نوشته های قشنگت هستم.
لینک یادت نره
بوس
بای

نگار پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 16:53 http://www.rooz-1387.persianblog.com

سلام خانومی
خوبی عزیزم ؟
وبلاگ زندگی دوست داشتنی در خدمت شماست .
موفق باشی

جودی ابوت پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 14:14 http://whenurnot.blogfa.com

صمیمممممممم جان ننه تو واقعا قصد داری این وقت روز منو دچار مرض مزمن «کف کردگی دهان از شدت آب افتادگی» (!!) بکنی ؟؟؟
نمیگی این دل صاب‌مرده به قار و قور افتاده و این مخ وامونده داره این اطعمه و اشربه دلپذیر و خوشیاند و به شدت خوشمزه ‌ای رو که در دو پست اخیر بدان اشاره داشته‌ای ! رو هی تصور می‌کنه و هییییییی آب از لب و لوچه می‌ریزه رو این کی‌برد و اون وقت منو به جرم «کی‌برد سوزونی» (سوزونی همون مصدر استفاده سوزاندن می‌باشد!) از اینجا میندازن بیرون ؟؟!!
آی ییییییییییی ملت بشتابید از این به بعد در همین مکان به غیر از اصلاحات پراکنده زبان اجنبی و اوقات مفرح همیشگی که صمیم بانو برامون ارائه میداد به یادگیری غذاهای لذیذ و خوشمزه و دوست داشتنی هم مفتخر نائل می‌شویم.

************

ولی لذتی وافر بردیم از آن سوتی ملوس شما در جشن عروسی !!! و هم اکنون کیفمان کوک است حسابیییییییی
یه بووووووووسسسسسسسسس گندههههههههه آبدااااارررر

جودی ابوت پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 13:39 http://whenurnot.blogfa.com

اینجانب جودی ابوت به همراه خانواده محترممان جناب لوک خوش شانس و اسب وفادارشان جالی و سگ اعصاب خوردکنشان بوش‌وگ و در معیت بچه‌های نوانخانه جان گریگر و کلیه دوستان و آشنایان و همکاران و همدردان همراهان ، جشن ازدواج برادر گرامی سرکار بانو صمیم خانوم را تبریک و تهنیت و شادباش گفته و آرزوی شادمانی و بهروزی و خوشبختی و نیک‌روزی و شادکامی برای زوج تزه مزدوج شده دارا می‌باشیم وووووووووو بدین وسیله مراتب امتنان و اطمینان (!)‌ خود را از ایجاد یه پست و سمت ویژه برای جنابعالی یعنی مقام والمقام «خواهر شووهر» را اعلام می‌داریم و از خداوند منان آرزوی سلامتی برای تمامی خواهر شووووهران این مرز و بوم بالاخص شخص شخیص صمیم بانو و همشیره گرامی و صد البته خواهر شوووهر گرامی خودم می‌داریم.

نیشششششششششششش

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//// پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 11:58

عزیزم میشه در مورد بامیه توضیح بدی که چجوری بپزیم که لیز نشود .

دمش رو از ته نگیر حتما فاصله دمش تا خود بامیه سه سانتی باشه تا مواد لیز داخلش اجازه خارج شدن از نوک قیچی شده اون سیخه رو نداشته باشن.

سلام همسایه های۲ پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 11:19 http://rezatehranii.blogfa.com

سلام.با قسمت دوازدهم خاطرات کدر منتظر نظرتم دوست عزیز

X پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 10:50 http://stillness.blogfa.com

ای بابا....من که خودم از این هنرا ندارم که برم از ای درست کنم! مامان هم که از این حوصله ها نداره.....هی دلم می سوزه تو اینارو می نویسی..............................

[ بدون نام ] پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 10:10

خدابگم چیکارت کنه بچه ....هنوز دارم می خندم ...جالبه !!داشتم متنت رو می خوندم ..البته با چه ذوقی!دیدم یه تیکه اش برام آشناس ونگو حرفای خودمو داری تحویلم می دی بسی مشعوف شدیم..هاهاهااز اسمم خوشم اومد.)یارو(مرسی مرسی..

مدی پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 09:46

صمیم یه سوال : چطوری این دسرو که خامه و ژله داره تو این گرما با خودت بردی سرکار؟؟؟؟
مرسی از دستورات خوشمزه تون در اولین فرصت اقدام می کنیم .
با تشکر

نهایتا ۱۵ دققه تو کیفم بود و زور رسیدم محل کارم.

ساناز مامان دانیال پنج‌شنبه 27 تیر 1387 ساعت 01:37 http://sanazdanialaria.blogfa.com

صمیم نوشتم پرید همش
خب خانم معلم من کلی سوال دارم
۱. منظور از سیخ بالای گلابی همون چوبش است
۲. پوست کلش را می کنی
۳.این شربتی که گلابی ها را توش می پزی فقط اب و شکر است یا گلابم داره
۴. گلابی ها را رو کیک میذاری
۵. صمیم میشه از این چیزایی که یاد میدی عکس بگیری بذاری ادم راحتتر میتونه درست کنه

همون چوب خود میوه
کلا بدون پوست....
اگه د.ست داری گلابم بریز توش
روی کیک خامه میریزیم و روی خامه ژله که بعدا میبنده و روی ژله های در حالیکه هنوز نبستن گلابی ها رو میچینیم.
فعلا امکانش نیست عزیزم.

پادلمه چهارشنبه 26 تیر 1387 ساعت 17:26

تو بخش خصوصی وب قبلیت خودمو معرفی کردم

به جا نمیارم...

پادلمه چهارشنبه 26 تیر 1387 ساعت 17:15 http://www.padolmeh.persianblog.ir

سلام
روز پدر مبارک
برزوم
اشنام
اما نمیتونم بگم کیم

نخواستنی چهارشنبه 26 تیر 1387 ساعت 17:00 http://250585.blogfa.com

به به صمیم جون ۸۴ کیلویی من چطوره؟! *:

آفرین صمیم خوب لاغر کردیاااااا شیطون !!!!!

عروسی داداشی مبارک باشه بالاخره تموم شد به خیر و خوشی و اینا :دی

خسته نباشی عزیزم *:
ایشالا خوشبخت بشن کنار هم !! منو عشقمم همینطور :دی بگو خدا کنه !!‌:دی
اون یه تیکه که در مورد داداش سپهر بود داشت خفه م میکرد ... روحش شاد !!

خانومی چهارشنبه 26 تیر 1387 ساعت 03:37 http://eshgh-bazi-asemoooon.blogsky.com/

صمیمممممممممممممممم چی کردی ۲۱ کم کردی
تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااا من کمک کن هر چی بخوای بهت میدم به خدا راستتتتتتتتتتتتتتتتتتت میگم صمیم
مردم از این گوشتای لا مصب
خسته شدم دیگهههههههههههههههههههههههههههه

شقایق سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 19:59 http://shaghayegh.blogsky.com

مرسی
وای صمیم جون خیلی کارت درسته ها
تو یه زن کاملی

سارا کوانتومی سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 18:17 http://zdz.persianblog.ir

راستی خدا رو شکر که عروسی به خیر و خوشی برگذار شد. اما اگه همه اون چیزای که گفتی رو داماد خرید بود پس عروس چی جهاز اورد.؟

سارا کوانتومی سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 18:05 http://z

ببخشید خان معلم. برای اون خرشت خلال کرمانشهیتون گوشت رو با پیاز خام بریزیم تو قابلمه یا با پیاز داغ؟
اگه میشه جواب بدین که غذام بد نشه.

هر دو مدلش میشه.یعنی یا با پیار نگینی خرد شده خام و یا با پیاز داغی که روغنش گرفته شده.

سارا کوانتومی سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 14:18 http://zdz.persianblog.ir

دستت درد نکنه بابت دسر.ایشالا درست میکنم.

همیشه سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 14:09 http://rima-34.persianblog.ir

منم آشپزی دوست دارم،یعنی به تازگی دارم علاقمند میشم . تعطیلات خوش بگذره ... عید هم مبارک ... راستی عروسی هم کلی مبارک ، ایشالله به پای هم پیر بشن ...!

ساناز مامان دانیال سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 13:51 http://sanazdanialaria.blogfa.com

سلام به به شده وبلاگ اشپزی روز شوهرت مبارک همینطور پدر و پدر شوهرتان

پگاه سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 12:32 http://www.bikhiyal9.blogsky.com

سلام
وب جالبی دارید با مطالب جلب و خوندنی اگه با تبادل لینگ موافقی خبر کن
شاد باشید

پریسا سه‌شنبه 25 تیر 1387 ساعت 12:17 http://ashiyaneyeheshgh.blogfa.com

خوبه بازم تو براشون لباس زیر میخری. من انتخاب رو گذاشتم به عهده خود همسری. میدونی چی درخواست فرمودن؟ یک فقره نی نیه گوگولی!!!!!!!!!! دیگه باید بی کادو بمونه. تقصیر خودشه. ادم اینقد زیاده طلب!!!!!!!!

من لباس زیر نخریدم که دختر!!!! به شوخی گفتم برن با اون پول برا خودشون بخرن....

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد