من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

هزار وعده خوبان یکی وفا نکند..کوکوی سه رنگش ولی وفا بکند!!!!

دو تا غذای خیلی خوشمزه داریم امروز که دستورش رو میذارم ولی  ازشون عکس ندارم فعلا.

 رولت گوشت  و کوکوی سه رنگ. یکی برا سحر و دومی برا افطار و شاید هم بر عکس!! من چ ه میدونم!!

  رولت گوشت: مواد برای  12 برش

-گوشت 2 بار  چرخ کرده (بهتره یعنی  لازمه  نیمی از آن گوساله باشد و نیمی سر دست و بعد با هم 2 بار چرخ شود.)

-آرد سوخاری     5 ق غذا خوری  سر پر

- هویج فرنگی ( نارنچی پر رنگ باشه)   3 عدد کوچک

-  تخم مرغ   2 عدد

- فلفل دلمه ای   1 عدد

 زرشک ( 5 دقیقه در آب  نم کنید)  1 قاشق غذاخوری

- کرفس با برگ   یک مشت ساطوری ( مشتتون رو ساوری نکنین ها!!!! کرفس  ها رو خرد کنید!!)

- پیار متوسط    1 عدد

طرز تهیه:

1-   گوشت را با پیاز و یک هویج متوسط  و فلفل دلمه ای و کرفس  چرخ کنین یا تو ی  مونولکس  یا هر وسیله دیگر بریزید .سپس به این مواد ارد سوخاری  و یک تخم مرغ خام  و نمک و فلفل  رو اضافه کنین و با دست خوب  چنگ بزنید تا چسبندگی پیدا کنه مواد گوشتی ما.نمک و ادویهاش هم پای خودتون دیگه.

2-   حالا یک تخم مرغ باقیمانده را با چنگال خوب بزنین و روی یک پلاستیک فریزر  که قبلا پهن کردین  بریزین تا مواد رولت رو که روی  پلاستیک خواستیم بذاریم  به پلاستیک نچسبه .

3-حالا گوشت رو روی پلاستیک  قشنگ رول کنید و به صورت مکعب مستطیل دراز ( همون لوله ای  4 گوش!!) در بیارید.بعد بالای  رولت رو  با دست باز کنید و با مواد زیر پرش کنین:  یه لایه جعفری  خرد شده + روش  زرشک + خلال بادوم + هویج پخته+ خیار شور ریز شده در دو طرف  محل برش ++ تخم مرغ آب پز  حلقه شده  مواد رو در طول رولت  داخلش میچینیم. بعد شستمون رو روی مواد گذاشته و به آرومی  فشار میدیم تا کاملا وسط رولت فرار بگیرن موادبعد به آرومی و با کمک پلاستیک زیر رولت، دو طرف  رولت رو به هم میاریم و با کمک دست  و کمی سفیده خام تخم مرغ محل اتصال رو کاملا صاف میکنیم.

نکته مهم:  همیشه رولت های گوشت رو باید تو ظرف  مورد نظر  گذاشته و خوب آغشته به روغن مایع سرد کنید تا باز نشه رولت.

4-حالا رولت رو داخل فر  طبقه دوم از پایین و حرارت متوسط به مدت نیم ساعت میذارین و پس از پخت کامل  روش سس گوجه فرنگی ریخته  و با خلال بادوم و پسته و زرشک تزیینش میکنیم.

5- میتونین تو فر نذارین و با روغن سرخش کنین که من اینو به فر  ترجیح میدم خودم. اول رولت رو تو روغن سرد  غلت بدین توی همون تابه مورد نظر  بعد زیر تابه رو روشن کنین و رولت رو خوب سرخ میکنین.برای برگردوندن رولت دوباره  میذارین روغن تابه سرد شه اونوقت رولت رو برمیگردونیم( چون توی روغن داغ رولت از هم باز میشه) و طرف های  دیگه اش رو هم سرخ میکنم .گفتم که رولت ما شکل مکعب مستطیل داره پس  چهار وجه داره دیگه!!حالا رولت سرخ شده رو با یک لیوان آب و دو حبه سیر  و کمی رب سرخ شده  و یه هویج کوچولو میذاریم خوب  پخته تر بشه و به روغن بیفته و سس خیلی کمی روش بمونه. خیلی خوشرنگ و خوشمزه میشه نامرد!!!!!کنارش برای تزیین  هم قارچ توپی  کوچولوی سرخ شده توی کره و  حلقه های هویج پخته و  چیپش خلال و خلاصه جینگول بازی دیگه بذارین..

نکات مهم:

اگر  گوشت رولت رو خیلی چرخ کنین و به اصطلاح خیلی ریز باشه رولت سفت میشه.اگر هم مدل گوشتتون درشت بود  یه مشت کوچیک از  گوشت ها رو با  هویج و فلفل دلمه ای  وکرفس چرخ  کنین . و به بقیه گوشت ها اضافه کنین.

اگه مایه گوشتی  رولت شل بود  یه قاشق  پودر نان تست  بهش  اضافه کنین

برای  ایجاد چسبندگی بهتر  گوشت رو تو دستتون گرد کنید و با حرص شترق به داخل ظرف  یا کاسه گود و گرد پرتابش کنین تا بومممممممممممم صدا بده چند بار که این کار رو بکنین گوشت بدبخت کاملا چسبندگی پیدا میکنه( تا خودن ندیدم باور نمیکردم و فکر میکردم  خانوم مربیمون داره شوخی میکنهّ!!)

****************************************************

کوکوی سه رنگ: (سبزی- سیب زمنی – گوشت)

اول مواد لازم برای  هر کوکو :

مواد لازم برای کوکوی  سبزی:

-کوکوی سبزی ( شامل تره – جعفری- مقدار کمی شنبلیله- گشنیز و کمی شوید و نعنا )

اگر سبزی دسته ای  میگیرید از هر کدام یک دسته به جز نعنا و شنبلیله در حد چند برگ از هر کدام

سبزی کوکوی خرد شده+ 3 عدد تخم مرغ درشت +  کمی فلفل سیاه و قرمز+ دارچین کمی +  مقداری پیاز داغ یا پیاز خام رنده شده + نصف  پیمانه ( معادل شش قاشق ) روغن (  ریختن  پیاز داغ روغن گرفته و همچنین  مقداری روغن داخل مواد  همه کوکوها خیلی مهمه )

ضمنا گردو و زرشک و یکی دو برگ کاهو رو هم میتونید خرد کرده و به مواد کوکو سبزی اضافه کنین.

پیاز داغ کوکو خیلی مهمه و طعمش رو خیلی عوض میکنه. راستی همین جا نظرتو ن رو به  پست شاهکاری  درباره غسل واجب پیاز داغی  جلب میکنم که مرجان عزیزم نوشته.

همه را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف یاقابلمه  تفلون  روغن   ریخته و وقتی روغن کاملا داغ شد مواد را داخل آن ریخته و میگذاریم داخل فر تا رویش  با گریل ببندد  و مواد کوکوی بعدی قاطی آن نشود.

مواد کوکوی سیب زمینی :

سیب زمین متوسط  پخته  4 عدد

روغن مایع  یک چهارم پیمانه

 تخم مرغ 3 عدد درشت

 زعفران آب کرده و غلیظ و خوشرنگ  یک ق غذاخوری

 پیاز خام رنده شده

ادویه و نمک 

 حالا سیب زمینی ها رو وقتی  کاملا داغن با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و کرم رنگ بشن + زعفران اب کرده + نمک و  ادویه + تخم مرغ زده شده + روغن +پیاز خام رنده شده  همه  مواد را خوب با دست  و فقط دست قاطی کرده  و وقتی  کوکوی سبزی  روش بست خیلی فوری  ظرف رو از تو فر درمیاریم و مواد کوکوی دوم رو روش میریزیم.اگه لفتش بدیم گوشه های  کوکوی سبزی خودش رو جمع میکنه و بی ریخت میشه کوکوی سه طبقه اتون.از ما گفتن!!

دسته های  قابلمه رو هم  فویل ببندین تا ذوب نشن!!

مواد کوکوی  گوشت :

گوشت چرخ کرده  350 گرم

پیاز داغ روغن گرفته و ترد

دارچین – پودر آویشن و تخم گشنیز  نصف قاشق  چایخوری

( این آخری خیلی خوشمزه میکنه مایه گوشتی رو)

تخم مرغ درشت  3 عدد

رب  3 ق غذاخوری

سیر 4 حبه

روغن  یک چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده رو بدون اینکه روغن بریزین یا اب بذارین توی یه تابه خالی روی  حرارت خیلی ملایم گاز تا خودش رو باز کنه و دون دون بشه. حالا پیاز داغ از قبل آماده رو اضافه کنین و حرارت رو بیشتر کنین تا گوشت بپزه + رب  خام و روغن و ادویه و و قدری  جعفری  خرد شده و زرشک و گردو رو به ترتیب اضافه کنید و بذاریم مواد به روغن بیفته.

اگه حالش رو نداریم مایه ماکارونی درست کنین ولی  نگین چرا فلانی کوکوهاش یه مزه ای بود!! بهتر از ما بود ها!!!!!             

 حالا این مواد رو  فوری روی  کوکوی سیب زمینی  که روش گریل شده و بسته بریزین و  بعد بذارین مواد کوکوتون  حدود یک ساعت و نیم  داخل فر با حرارت ملایم بمونه تا خوب مغز پخت بشه. بعد قابلمه رو برعکس کنیند تا کوکوی سه رنگ و خوشگلتون که دقت کردین قطر هر طبقه اش  با بقیه یکی باشه هلپییییییییی بیفته بیرون و آماده برش  زدن مثل کیک بشه و چشم ملت در آد از اینهمه هنر شما!!!

نوش جون همتون.

پی نوشت:

میگم این آمار وبلاگ من  پس اینهمه بازید کننده  رو از  کجاش میاره که کامنتها در حد کشاندن نویسنده به ورطه افسردگی و خود زنی رسیده...هیچی ولش کنین...شما فقط خوش باشین  هم بسه برام....(قیافه  مظلوم با لبخند شیطانی!!!!!!)

نظرات 22 + ارسال نظر
دوست تو شنبه 23 شهریور 1387 ساعت 10:50

سلام صمیم جون
واقعا دستت طلا با این سایتت.عالیه.من که لذت بردم.

طلا یکشنبه 17 شهریور 1387 ساعت 13:37

سلام ممنون از کوکوی ۳رنگتون
یه سوال برا اینکه خیالم راحت بشه که اصلا کوکو ی زیر به ظرف نمی چسبه می تونم توی ظرف اول کاغذ روغنی بزارم بعد مایه کوکو رو بریزم ؟
ممنونم ازت جیگر

ظرف تفلون که امکان نداره بچسبه. ولی در اون مورد مطمئن نیستم.میگم این کاغذ روغنیه مانع برشته شدن ته کوکو نمیشه؟
تو همون تفلون بکار ببر خیالت جمع

دریا شنبه 16 شهریور 1387 ساعت 12:46 http://namakk.blogfa.com

سلام صمیم جون
امیدوارم پدر و مادرت همیشه شاد و سلامت باشند.
با این غذاهایی که مینویسی کلی آب از لب و لوچه مون آویزون میشه:))
من رولت گوشتی که چن پست پایینتر گذاشته بودی رو درست کردم٬ اما با اینکه خمیرشو خیلی نازک کردم با اینحال بعد از پخت خمیرش کلفت شد و خیلی خوشم نیومد. به نظرت راه دیگه ای داره؟

ممنونم عزیزم.والله نمیدونم چرا ضخیم شد.چون خمیرش خیلی لطیفه و نباید ضخیم و بد بشه.ببینم اگه چیزی پیدا کردم براش برات مینویسم.

مهتاب چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 18:52 http:///mahtabaftab.blogsky.com

سلام علیکم !!
با تشکر از این غذاهای خوبی که معرفی میکنی امروز کوکوی سه رنگ پختم وحسابی مهمان عزیز م لذت برد

پریسا چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 10:35

سلام ممکنه مقدار گوشت رو توی رولت گوشت مشخص کنید

فک کنم نیم کیلو برای ۱۲ برش جواب بده.

نازبانو چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 10:29 http://behnazghol.blogfa.com

سلام عزیزم! افسردگی چرا؟ من هم همیشه می خونم ولی تنبلی می کنم. در ضمن فکر می کنم تو من رو نمی شناسی و زیاد هم نظرم برات اهمیت نداره! ولی چشم از این به بعد....

عسل چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 09:55

عزیزم اصولا این اعراب به چیزای بزرگ و نیز دراز یا به قول خودشون طویل٬ ارادت خاصی دارند. مثل برجهای دراز.... فلفلهای دراز.......و نیز .........دراز.........

من تو جای خالی زبان طویل گذاشتم.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اینو تایید کنم یا نه !!!!

عسل خانوم چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 07:14 http://www.asal24.blogfa.com/

صمیم جان سلام.شما چه جوری هم رژیم نگه میداری هم انقدر خوشمزه و متنوع و وسوسه برانگیز آشپزی میکنی؟در ضمن لطفا اون وبلاگ رژیمیت رو هم آپ کن.درسته که مانکن شدی ولی خوب ما هم دلمون به همون وبلاگ خوش بود.منتظرمون نذاری هااااااااااااااااااا

چشم عزیزم.
اتفاقا هنوز مانکن نشدم ولی بازم چشمممممممممم
من در حد ناخنک زدن میخورم ازشون. نه سیخ میسوزه نه دل من!!

تکتم چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 01:35

می خونمت. در ونکور. فارسی ندارم. زولبیا رو می گی؟

جانننننننننننن
الان این وسط زولبیا چکاره بید؟!!!!

کفشدوزک بدون کفش چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 01:25 http://www.eham.blogfa.com

بههههههه
صمیم گل و گلاب
چطوری سر آشپز ؟؟؟

عجب غذاهای سختی :دی
یعنی با این ک.ون گشاد من میشه این غذای جینگول مستونی رو درست کنم ؟ :دی

حالا ایشالله واسه مهمونی ماه رمضون اون کوکو 3رنگه رو درست میکنم تا چشای همه چپول بشه :))
خدا رو چه دیدی... شاید یه خواستگار هم واسمون پیدا شد :))
اون موقعست که میام پا بوست :))

----

راستی اون جای سوختگی بابلیس لوله ایت هم زودی میره . جاش نمیمونه.
ماله من یه هزار باری با انواع اقسام دستگاه ها سوخته.

همیشه شاد باشی و خوشمزه :*

آناهیتا چهارشنبه 13 شهریور 1387 ساعت 01:17

ببین زیاد افسرده نشو من یکی از ایناییم که میام می خونم و حال نظر دادن ندارم ... کلیم کیف می کنم از بعضی نوشته هات
تازه می خوام از این به بعد اگه بشه از دستور آشژزیات استفاده کنم

ترانه سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 19:05

دستت طلا. خیلی با کلاس آشپزی که میری حال می کنیم. باز هم از این کارا بکن.

ملیحه سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 17:29 http://http:/www.sev7en.blogfa.com

صمیم عزیز درود بر تو با این همه هنر
راستش اینقدر غذاهای خوشمزه ای آموزش می دی که همه دچار افسردی مزمن و یا دلضعفا می افتن و دیگه قادر به تایپ نیستند حتی یک کلمه /
این رو گفتم که شما فکر نکنی ایراد از شما یا وبلاگت عزیزم.
مشکل از بازدید کننده های شکموی

مهربون سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 17:09

سلام صمیم جون
مرسی از این کوکوی سه رنگت
میشه ازش عکس بذاری؟

در اولین فرصتی که درستش کنم چشمممممممم

بولوت سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 16:07

خدا شاهده ما نمی دونستیم بی حسی مون در امر کامنت گذاشتن تو رو به ورطه ی افسردگی و خود زنی می رسونه
خدا شاهده دیگه جفت جفت کامنت می ذاریم
خدا شاهده ما اگه راضی باشیم تو غصه بخوری
خدا شاهده ما اگه راضی بشیم تو فکر خود کشی به سرت بزنه
خدا شاهده ...
(از همون قیافه مظلوما با همون لبخند شیطانی!!!!!!)

عسل سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 15:07 http://http://ashiyaneyeheshgh.blogfa.com/

سلام خانمی. عروسی خوش گذشت؟؟؟؟؟؟ خیلی باحالی بابا. خب یه کم زودتر میرفتی.در مورد میگو پفکی درست کردم ولی مثل رستورانیها نشد و خمیرش از میگو جدا بود.در مرورد کباب فلفلیها هم که هیچی مال من هر کدوم اندازه یه موز بود. شایدم بزرگتر!!!!!!!!!

نباید اینقدر بزرگ باشه فلفل ها!!!
عرب ها فلفل هاشون هم به خودشون رفته انگار!!!!!

میریام سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 13:42

نیشخند

سلام خاله کپلی من (توجه توجه این اصطلاح هیچ گونه ارتباطی با اندام شما ندارد فقط کلمه ی متعارفی بر زبان من است)

دست شما درد نکنه
داشتم از فرط بی توجهی هلاک می شدم
میسی!!!

سراب سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 13:09

تو همون امار را نگاه کن...

سالی سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 12:40 http://ajool-mehraboon.blogfa.com

سلام صمیم عزیز.....در اولین فرصت این غذاهارو درست میکنم....ممنون

بهار سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 12:22 http://barounebahari.blogsky.com


منم وبلاگهای زیادی رو می خونم و میگذرم حق با تست سلامی و علیکی هم می چسبه ولو در دنیای مجازی
سالگرد ازدواجمون تقریبا با چهار روز نزدیک همه

خانومی سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 12:01 http://khanoomi.blogsky.com

واییی
واقعا خوش به حالت که این همه حوصله داری بعد از سرکار غذاهای متنوع طبخ کنی
من ساعت ۶-۷ که میرسم به کدبانوگری نمی رسم
غذاهای معمولی
ولی اینجا که میام تحری به فعالیت میشم

خانومی سه‌شنبه 12 شهریور 1387 ساعت 11:59 http://khanoomi.blogsky.com

واییی
واقعا خوش به حالت که این همه حوصله داری بعد از سرکار غذاهای متنوع طبخ کنی
من ساعت ۶-۷ که میرسم به کدبانوگری نمی رسم
غذاهای معمولی
ولی اینجا که میام تحری به فعالیت میشم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد