این رو دیشب برای شام درست کردم.اگه از ریختش!! خوشتون میاد بگین تا دستورش رو بذارم.یه جور نونه که داخلش مواد گوشتی داره و بی شرف خیلی خوشمزه شده بود.علی هم عاشق بزک دوزک!!!! روش شده بود.بچمون ذوق کرده بود زنش هنر مند!!!!!!!!!شده.
اضافه شد:
واییییی چقدر ذوق کردم گفتین عکسام خوب شده...مرسیییییی.اولین تجربه های دیجیتال منه
این هم دستور غذا: رولت گوشت برای ۴ نفر :دو تا رولت همین اندازه ای (بزرگ)
مواد لازم برای خمیر : (اول از همه بگم من درست کردن خمیر مرگم بود بس که هر دفعه به دست و پنگولم می چسبید ولی این بار انقدر خوب و راحت بود که کف کرده بودم.فقط به مقادیرش توجه کنین.
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد سه الی ۴ لیوان(مقدار آرد دقیق نمیتونه باشه چون انقدر باید بعد از لیوان سوم به بعد کم کم آرد بریزین تا خمیر دیگه نچسبه)
تخم مرغ دو عدد
وسط یه ظرف گود مثل کاسه . اول تخم مرغ ها رو (سفیده و زرده با هم ) با چنگال خوب میزنیم .بعد یه لیوان شیر رو و سپس نصف لیوان روغن مایع رو اضافه کنین و مواد رو با هم مخلوط کنین.حالا آرد رو الک کنین و کم کم به مایه اضافه کنین و آروم هم بزنین.یه کم انداهزنصف قاشق چایخوری نمک داشتیم که اونم میریزین و انقدر آرد رو اضافه میکنین و با دست قاطی میکنین که خمیر خودش رو میکنه از ظرف و به دست نمیچسبه.حالا یکساعت خمیر رو میذارین داخل پلاستیک فریزر تا عمل بیاد وبه قول معروف به خمیر استراحت میدین.ریختن کمی ارد داخل پلاستیک برای نچسبیدن خمیر به پلاستیک یادتون نره.
در این فاصله مواد داخل رولت رو درست میکنیم.
مواد لازم برای داخل رولت:
گوشت چرخ کرده یه بسته!!
پیاز خلال شده و سرخ شده دو سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه و کمی آویشن برای خوش عطری غذا به مقدار کافی
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته---- قارچ خرد شده---- هویج پخته مکعبی--- سیب زمینی مکعبی سرخ شده و خلاصه هر چی که رنگاوارنگ و همشکل و همسایز باشه برای قر و فر غذا در صورت تمایل استفاده کنین.
رب دو قاشق غذاخوری
روغن به اندارزه کافی ( من نمیدونم کم کصرفین یا چرب و چیلی.این غذا که عکسش رو میبینین یه پیمانه قد استکان کوچولو روغن توش بود.
پنیر پیتزا به میزان لازم!!
طرز تهیه:
روغن رو داغ میکنیم و گوشت چرخ کرده رو توش تفت میدیم.بعد یه سیر تازه متوسط رو داخل تابه رنده میکنیم تا با گوشت ها قاطی شه و خوشمزه کنه غذا رو.حالا به ترتیب ( ترتیب من نه رو اصول اشپزی!!!!!) هویج -نخود فرنگی- نصفی از سیب زمینی های کوچولوی سرخ کرده و در آخر قارج رو اضافه کینن تا مواد کمی تفت بخورن. حالا جعفری خرد شده رو میریزیم و سپس رب رو تو مقدار کمی آب جوش حل کرده و به مایه گوشتی اضافه کرده و بعد در آخر کار ادویه و آویشن و نمک و اینا رو اضافه میکنیم و میذاریم مواد به روغن بیفتن.این مایه گوشتی باید کاملا سرد بشه چون خمیرتون رو خراب مبکنه و نازک و شکننده میشه و شکم رولتتون میترکه!!!!
خمیر رو که خوب استراحت کرده!! روی تخته یه صورت مستطیل باز میکنیم و قطرش هم تقریبا یه سانت دو سانتی باشه.بعد روش رو سس قرمز تند میمالیم و پنیر پیتزا میپاشیم تا مواد گوشتی به خمیر بچسبه.اونوقت مایه گوشتی رو کاملا روی خمیر ریخته و دوباره روش کمی جعفری تازه و پنیر پیتزا میریزیم و آهسته دو لبه خمیر رو روی هم میاریم و قسمت اتصال رو خوب صاف میکنیم. حالا با برس کمی زرده تخم مرغ که من زعفرون آب کرده هم بهش زده بودم روی خمیر رولت می مالیم و بعد کمی سیاه دونه یا کنجد روش میریزیم و میذاریم داخل فری که از قبل گرم شده 20 دقیقه بمونه.طبقه وسط.من خودم اینو داخل آون توستر گذاشتم به مدت 25 دقیقه و اول حرارت از بالا و پایین و بعد فقط از بالا حرارت و گریل بهش دادم.
تزیین این رولت جینگیلی!!!
برای دورش من سیب زمینی خام رو حلقه حلقه کردم و با قالب های شیرینی نخودی( یا هر شکلی که شما دارین )قالب زدم و سیب زمینی ها رو که قلبی شکل بودن این جا رو توی روغن داغ سرخ کردم و دور ظرف گذاشتم.جعفری و هویج خلالی و سیب زمینی کوچیک گرد رو هم دور و روش ریختم و البته اون یکی رولتم رو با سس قرمز روش حلقه های متصل به هم درست کردم و دوباره سایه سفید با سس مایونز دادم بهش.نمیدونم واضح گفتم یا نه؟ عکس اون یکی رو الان ندارم.بعد هم دورچین چیپس و لیموی برش داده بذارین کنارش.
نوش جونتون.
وبلاگ بسیار جالبی داری اگه موافقی داری تبادل لینک کنیم .
ابتدا وبلاگ منو با نام تروریست اینترنت تو لینک دوستان قرار بده بعد من خبر کن
صمیم جون دست گلت درد نکنه.خیلی خیلی لطف کردی.
خواهش میکنم عزیزم.
http://i35.tinypic.com/4rypec.jpg
اینم از یه ور دیگش :دی
چقدر پنیرش توش خوشگل و سفید کشادار دیده میشه.
بابا رو کم کنی اومدی یا برای عرض تشکر!!!!!!!!؟
http://i38.tinypic.com/16lgqac.jpg
کدبانو نمره م چند شدش ؟؟؟ :*
بسسسسسسسسسسسسسسست!!!!!!
چقدر خوشگل شده بود بخصوص با اون سیب زمینی ها و س های روش.
آفرین .خوشم میاد اینقدر زود یاد میگیریم هممون!!
ببینم راستی چرا کرکره ات رو کشیدی پایین؟ یعنی چی تا اطلاع ثانوی......
واییییییی صمیم ... د ستت درد نکنههههه ... خیلی خیلی خوشمزه بود ... همه خوردن و تعریف کردن ... خودم هم هرچقد میخوردم سیر نمیشدم ... میسی عجق منننن:*
نوش جون عزیزم.
خیلی خوشمزه و خوشگل شده عکست.
دستت طلا هنرمنددددددددد
منم میخواممممممم
صمیم امشب دارم این غذا رو درست میکنم ... !!! دعا کن خوب بشه :دیییییییییییییییییی
وایییییییییییییییییییییییییی صمیمی جونم چقذه خونت
خوگشل شده !!!!!!!!!! بزنم به تخته !!!!!!! ممنون که اینهمه
دستور غذا برامون میذاری عزیزم ... ممنون
خواهش میکنم عزیزم.
راست میگی؟!!!خوشگل شده!!!!!
سلام.. یه سوال داشتم.. تو خمیرتون مایه خمیر استفاده نکردین؟
نه اصلا.
نگفتی تو فر چند درجه بذاریم که؟
معمولا طبقه وسط...باور کن درجه اش رو نمیدونم!!!!
مرسیییییییییییییییییییییییییییییی
سلام.صمیم جون .من همیشه وب لاگت رو میخونم.جدیدا هوس کردم وب لاگ درست کنم.ولی نمیتونم عکس آپلود کنم.اگه زحمتی نیست به من کمک میکنی یاد بگیرم که چه جوری این کار رو انجام بدم.مرسی
اگه عکس تو کامپوترت باشه باید اول بری یه سایتی که بشه عکس رو روش گذاشت (آپلود کرد)و از اونجا آدرس اینترنتی عکس رو پیدا کرد.من تو tinypic.com رفتم و از گزینه browse اون عکس رو از کامپیوتر ریختم روی اون سایته یعنی آپلودش کردم. بعد هم روی عکس کلیک کرده و از گرینه properties اآدرس اینترنتی عکس رو کپی کردم.اتا اینجا اوکی بود؟!!!خیلی راحته.
حالا تو صفحه مدیریت وبلاگ بخش متن یا نوشته های جدید رو که میاری از گزینه در ج عکس تو نوار ابزار همون صفحه وبلاگت که شکل یه درخته استفاده میکنی و وقتی از تو آدرس عکس رو میخواد اون کپی که کرده بودی رو پیست میکنی و اوکی میزنی و بعدش هم انتشار مطلب تا قابل مشاهده باشه تو صفحه.
خیلی راحته.من خودم هر چی بقیه میگفتند انگار تو مخم نمیرفت ولی دیروز با چند بار آزمون و خطا تا حدی!! یاد گرفتم.موفق باشی عزیزم.
سلام
صمیم جون درجه آون توستر رو روی چند بزاریم
ممنونم
فدات شم مال من درجه نداره بلکه فقط جهت حرارت دهی رو نشون میده!!!!!
به به من که شکلشو دیدم دهنم اب افتاد حتماااااااااا درستش میکنم
صمییییییییییییم جااان پخت برنج چی شد پس .......
واییییییییی صمیممممممممممممم
عجب غذایی شدهههههههه
آب دهنم اندازه ی رودخونه شده :))
الان جیغ زدم ماماااااااااااااان من غذا میخوام :دی
خ گشنم شدهههههههههههههههه !!!
عجب عکسی شده بی شرف :* خدا کنه درست کردنش سخت نباشه:ایکس
میگما این غذا هه چقد خوشگله من در اولین فرصت امتحانش میکنم
صمیم خودتم از این غذاهای جینگولی می خوری یا نه ؟؟؟
نکنه رژیم و شکسته باشی هااااااااااا!!!!
نه ........فقط در حد ناخنک!!!!
به به می بینم که از دستور رژیم غذایی به دستور آشپزی رسیدی؟؟؟؟
اما جدا عجب قیافه هوس انگیزی داره
سلام
گرسنه م شد خب! نمی شه خودت بپخی برامون بفرستی؟ من از اینا می خوااااااااااااااااامممممممم...
سلام صمیم. دلم برات تنگ شده بود. خوب کاری کردی عکس گذاشتی یه صفایی به وبلاگت دادی.میگما همچین از این مسافرت نرفته تعریف کردی که آب از لب و لوچه ام داشت می ریخت رو کیبورد که دیدم ای دل غافل نرفتین کههههه
حالا عیب نداره. منم سفرنامه باکو رو گذاشتم دوست داشتی بیا
به به عجب عکسای خوشمزه ای! حسابی هنرمند شدی ها صمیم جانD:
سلام / دستورشو بذار خانوم گل آخه نیکی و پرسش؟
واسه ساختن اون سر و کله پایین این همه وقت نبودی ؟؟؟
خوب وقتی عکس یه همچین نون مفصلی میذاری داشتن دستور غذاییش هم حق مسلم ماست دیگه !!!!!
بانوی کدبانو تلف شدیم از گرسنگیییییییی پس کی انتظارها به پایان میرسه و با دستور این غذای دل انگیزِ ؛ روح انگیز و شکم پرور میای؟ بدو که دلمون آب شد؛)
سلام صمیم جام . اگر زحمتی نیست من منتظر دستور غذا هستم عزیزم
بذار
صمیم جون دستورششششششششششششش
شکلش که عالیههههههههههههههههههههههههههههه
بوس بوس
زود زود دستورش را بذار خانومی...فقط تو رو خدا سخت نباشه
وایییییییییییی
من دلم خواست
سلام.. به نظر که خیلی خوشمزه میاد.. حتما دستورشو بذارید.. از آشناییتون هم خوشبختم
بذار دستورشو مام یه کم چیز میز به خورد شوهرمون بدیم ، یه کم ذوقمون کنه ...
وایییییییییی چه هوس برانگیزه اگه نمی گفتی خودت درست کردی می گفتم حتماً از یه سایت خاجی عکسشو برداشتی؛) راستیییییییی این عکسا ,این غذا ها, این چیزای خوشمزهههههههههههه,خواستم بگم به رژیم سلام برسون:)))) بابا بالاخره ما کدومو ازت یاد بگیریم این غذاهارو یا وبلاگ رژیمیتو آخه خودت بگو :)))
بی زحمت بذارش!
خیلی خوشگله!
منم میخوامممممممممممم
من عاشق وبلاگ شمام... چند وقتی هست می خونمش... خیلی جملاتتوت قابل تصوره.. یه جورایی مصور حرف می زنی... طرز نوشتنتو خیلی دوست دارم.. برای شما و علی آرزوی خوشبختی بیش از پیش می کنم..
این غذا هم خیلی خوشمزه به نظر می رسه.. اگه اشکالی نداره دستورشو بذارید.. من عاشق آشپزیم... :)
سلام خانم خوشبخت
من از خوندن اینهمه خوشبختی شما احساس شعف دارم.هزار مرتبه خدا را شکر.
راستی دستور این نونو حتما بذار من که مشتری ام.
الهی بیشتر خوشبخت باشید
سلام
لطفا دستور پختش رو بگذار و بگو چکار کنم تا زندگی و غذاهام خوب باشن
مرسی
آهان راستی بنظر خیلی خوشمزه میاد آدرس خونه رو بده گاهی بیام ناخنک بزنم!!
آری.
میگم اون خانومه تو پست قبلی خودتی . حالا چی شده هی عکس میزاری . نکنه تو هم مثل من تازه که یاد گرفته بودم هی خوشم می اومد چپ و راست عکس بزارم تازه یاد گرفتی .