من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

من و همسرم عاشقانه هم را دوست داریم.

صمیم-۲۹و اندی سن!- 12ساله ازدواج کرده-همسر و پسرکش رو میپرسته- عاشق تر از اونا کسی هست؟

چیلی چیکن

امروز یه غذا که با مرغ خوشمزه  درست میشه و لا مصب خیلی هم خوش قیافه است و مزه جدیدی( حداقل برا من!) هم از مرغ بهتون میده رو مینویسم.ضمنا کمتر از یه ساعت حاضر میشه و یه شام سبک!! و خوشمزه رو هم میاره رو میزتون.

مواد لازم:

-سینه مرغ که دراز دراز برش دادین.( من که گرد گرد بریدم و اتفاقی هم نیفتاد!!!) حدود 500-400 گرم

-پیاز خلال شده و سرخ کرده که روغن اضافی اش رو گرفتین و گذاشتین کنار.

-کنجد یک قاشق غذاخوری ( اگه مزه اش رو دوست نداری میتونین نریزین ولی در کل طعم خاص و خوبی به غذا میده.)

-کدو  یک عدد( که بلند و به  قد و اندازه یه انگشت اشاره  برشش دادین.کلا همه چی توی این غذا باریک و بلنده مثل من!!!)

-فلفل دلمه ای  یک عدد ( اون هم باریک و بلند خلال شه)

قارچ  100 گرم  / هویج 2 عدد اونم خلال باریک و بلند مثل من!!!! / نمک و فلفل/ 50 گرم کره  

و مهم تر از همه  سویا سس  به مقدار  3-2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قطعات سینه مرغ رو با کنجد و  نصف سویا سس مخلوط  کنین  و بذارین یه 15 دقیقه ای تا مزه مواد به خورد مرغ برود.نمک و فلفل هم بزنین بهش البته.حالا کدو- هویج ها که نیم پز شدن و فلفل دلمه ای رو که قبلا باریک و بلند مثل من!!! خلال کردین رو  تو روغت تفت بدین تا سبک و نرم بشن.قارچ های خلال شده رو هم جداگانه سرخ کنین و با اون پیار داغه که از قبل آماده کردین و روغنش رو گرفتین داخل سبزیجات بریزین.و در تابه رو بذارین تا 15 دقیقه ای سبزیجات و موادتون پخته بشن. تو این 15 دقیقه مرغ ها رو که تو 50 گرم  کره سرخ کردین و بهش نمک و کمی فلفل زدین رو با مقدار باقیمانده سویا سس  قاطی کنین و بذاریم این هم 10 دقیقه ای  بمونه تا پخته بشه. یکمی اب مرغ یا اب جوش بهش اضافه کنین و بذارین با حرارت ملایم تقریبا بخار پز بشه. حالا ایم مرغ ها رو به تابه سبزیجات اضافه کین و مواد رو خوب و با دقت با هم مخلوط کینن اینگده رنگ و وارنگی این سبزیها خوگشل میشه که همون جا هوس میکینن بخورین! ولی  جلوی خودتون رو میگیرین و میرین سراغ درست کردن سس چیلی .

مواد لازم برای سس چیلی:

سیر رنده شده  2 حبه  /// فلفل دلمه ای خرد شده  یک عدد کوچک ////  فلفل سبز کوچولو و تند یدونه ///// پیازچه ساطوری شده کمی ///سویا سس  یک قاشق غذاخوری ///کره مقداری و سس کچاپ هم دو سه قاشق

سیر و پیازچه ها رو با کمی فلفل سبز تند از اون باریک هاش  توی کره تفت میدین و بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنین و بعد سویا سس و سس کچاپ رو هم میریزین توش و 10-5 دقیقه روی حرارت ملایم  میذارین تا سس غلیظ بشه.یعنی سس های داخلش خوب با کره و مواد دیگه اش قاطی شه و طعمشون رو به هم بدن.

این سس رو هم میتونین بریزین روی مرغ ها و هم میتونین توی یه ظرف جداگونه سرو کنین.

حالا میمونه تزیین غذا.

اول از همه برنج آماده شده و دم کشیده رو ( که من از دیروزش داشتم و فقط گرمش کردم) رو با زعفرون آب کرده  و کمی کره قاطی کنین تا مزه و رنگ برنج خوشگل بشه.بعد یه کاسه کوچولو برمیدارین و داخلش رو  سلوفان میکشین و برنج ها رو توی اون کاسه میریزین و با پشت قاشق کمی فشار میدین تا قالب گرد رو به خودش بگیره.اونوقت کاسه رو برعکس میکنین و برنج ها رو خوشگل و گرد قالبی توی دیس میذارین.روش رو هم با یکم جعفری تزیین کنین و کمی زرشک و خلال پسته روی برنج ها بریزین.حالا این چیلی چیکن  رو بریزین دور تا دور برنج قالبی و با جعفری و گوجه گیلاسی و  این جورا جینگولی منگولی ها تزیینش کنین.من که یکمی خلال سیب زمین هم که علی عاشقشه ریختم دور تا دور خوراک و رنگ های بدیعی بوجود اومد!!!! خداییش ما که دادیم این غذا رو  شوهر بد ادامون خورد و خوشش اومد.ضمنا بر خلاف تصوری که من داشتم خیلی راحت تر وسریع تر از این حرفا آماده شد.حالشو ببرین.

پی نوشت :

 من از خودم یه چیزی رو اضافه کردم و خیلی خوشم اومد از مزه این غذا.من یکی دو قاشق  هم رب انار شمالی اصل  دست ساز  فامیل شوهر!!! رو هم ریختم توش و محشر شد

ماهی شکم پر -سوپ تره فرنگی - اش جو- کنسومه قارچ --ته چین قالبی بادمجون -کوفته تبریزی-کوکو سه رنگ-- ماهیچه مجلسی و......رو هم براتون در نظر دارم.فقط بگین از کدومش بیشتر خوشتون میاد تا اول اون رو بذارم...منتظرم وگرنه خودم براتون کله پاچه!!!!!! با خامه و شیر!!!!رو انتخاب میکنم .

قربونتون.

 

نظرات 39 + ارسال نظر
نازنین یکشنبه 7 مهر 1387 ساعت 01:39

ماهیچه مجلسی لطفا

چشم!
گارسونننننننننننننننن
بدو سفارش خانوم رو بگیر.

مستانه چهارشنبه 2 مرداد 1387 ساعت 11:48 http://baadbadak.blogsky.com

چه جالب. این روزا که من نیاز به یاد گرفتن غذاهای جدید دارم، صمیم داره آموزش آشپزی می ده.

خانوم لنگ دراز چهارشنبه 2 مرداد 1387 ساعت 11:19 http://zanboor.blogfa.com

به به! من که از دستوز آشپزی دادنت خوشم می آد. از قدیم گفتن وصف العیش٬ نصف العیش. من که دستم به این خوراکیا نمیرسه٬ اما همینکه میخونم به وجد می ام! حالا یادم میگیرم٬ درستم میکنم بعده ها! خلاصه اینکه ته چین بادمجون رو بزار بی زحمت

noora چهارشنبه 2 مرداد 1387 ساعت 08:46

tah cheen e bademjan lotfan

خاتون چهارشنبه 2 مرداد 1387 ساعت 07:14 http://khatoonnameh.blogfa.com

صمیم جان

مکزیکی ها هم این معجون را درست می کنند ولی بدون هویج چون یه کمی مزه ی شیرین بهش میده...در عوض فلفل دلمه ای سبز...زرد و قرمز در آن میریزند که حسابی رنگی میشه و اونو با نون یا برنج سرو می کنند و بهش میگن:

Chicken Fajita

چیکن فهیتا....که مکزیکی ها...جی را ح- ه تلفظ می کنند.

برنامه ی آشپزی را ادامه بده که من عاشق غذاهای سریع و کم دردسر مثل اینی که نوشتی...هستم.

ممنونم از توضیحت خاتون جان.
از آرام جان چه خبر؟(چشمک!!!)

آیرینا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 23:44 http://irini.blogfa.com

ته چین قالبی بادمجون :)

آیرینا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 23:38 http://irini.blogfa.com/

سلام! من آپ کردم چه آپی!!! بیا یه سر به بلاگ من بزن! مرسی :)

فوزیه سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 21:20 http://www.ganjineh.mihanblog.com

سلام.چرا دیگه از خودت نمی نویسی؟از خودتم بنویس دیگه!!!
راستی وبلاگم با موضوع مبارزه با بد حجابی اپ شد...سری بزن...جالبه!!
بوس بای

پریسا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 16:37

این غذاهایی که میخوای آموزش بدی من بلدم.فقط کوکو رو بلد نیستم که چون همسری دوست نداره زیاد نپختم که یاد بگیرم. اول اونو یاد بده با ماهیچه مجلسی.
دستت درد نکنه

پریسا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 16:37 http://ashiyaneyeheshgh.blogfa.com

صمیم جونم سلام. من این غذا رو درست میکردم ولی نه با مرغ. با میگو درست میکنم و سس سویا میزنم. بعضی وقتا سرکه بالزامیک هم میزنم خوب میشه. در ضمن مرغی که با کنجد و سس سویا آماده کردی میتونی رو سیخ چوبی بزنی و کباب کنی. اونم خوب میشه ولی به نظر من با زعفرون و کنجد مزه دار کنی بهتره.

صبا و پرهام سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 13:59 http://anymoanyma.blogsky.com

کوفته تبریزی


کوفته تبریزی



/

noora سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 12:26

tah chen bademjan please please man kheili lheili vaghte donbalesham please

noora سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 12:25

pleassssssssseeeeeeeeeeee tah chin bademjannnn pleaseeeeeeeeeeeeeee

طلا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 09:45

سلام
این غذا که درست کردی فکر کنم خیلی خوشمزست ولی از این غذا ها که گفتی ما انتخاب کنیم حتما نمی دونستی که من یکی که جنبه ندارم حالا لیست غذاهایی که من می خوام عبارتند از :ماهی شکم پر -سوپ تره فرنگی - اش جو- کنسومه قارچ --ته چین قالبی بادمجون -کوفته تبریزی-کوکو سه رنگ-- ماهیچه مجلسی و....
ممنون از شما

باران سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 09:27

سلام
چه قلم روان و قشنگی داری. دارم آرشیوت رو می خونم.
بابا اراده !!!
چه طوری هم رژیم داری هم از این غذاهای اشتها آور درست می کنی ؟؟؟

تو یکتایی یا باران یکتاست؟!!
با دو اسم متفاوت ولی آیدی یکسان که کامنت نمیذارن دلبندم که!!!!!!!!!!!

یکتا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 09:21

سلام
چه قلم روان و قشنگی داری. دارم آرشیوت را می خونم.
بابا اراده !!!!!!
چطوری هم رژیم داری هم از این غذاهای خوشمزه درست می کنی؟؟

شراره مامان بردیا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 08:58

امممممممم...............چیزه....ما هویجوری آبمون داره میریزه ... :))..........یعنی آب دهنمون از لب و لوچه مون سرازیر شده....عینهو آبشار نیاگارا
کوکوی سه رنگ لطفاْ یه پرس!

گیتا محمدی سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 07:32 http://gita3.blogfa.com

آی مردم که خوابید هنوز

چشم من منتظر است

دل من می خواهد

بروم جاییکه

اشک را می فهمند

ابر را می بینند

چشم من منتظر است

که تو را

در سفری طول و دراز

بی فریبی ساده

بی دروغی هرگز

با وجود همه ی خاطره ها

عاقبت خواهم یافت

راستی فهمیدی؟!

جای پای خبری هست هنوز ؟!

انتظار ثمری هست مرا ؟!

مرجان سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 04:20 http://kavir-semnan.blogsky.com/

حالا من تو بیشتر غذاها رب نارنج شمالی میریزم، اونم معرکه میشه

نوش جان و مرسی که دستورش رو گذاشتی اینجا.

شاد باشی

رب نارنج رو نشنیده بودم مرجان.جه جالب!!!
برم از مامان شوشو بپرسم.

مینا سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 02:33

صمیم جون
اسم وبلاگتو بذار آموزش آشپزی!
دوستت داشتم و دارم
اما نرو تو سرازیری

... سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 01:03

صمیم جان ما که آشپزی نمی کنیم و فقط دلمون آب می شه ! بیا و یه کاری کن . یه وبلاگ آشپزی بزن این جا هم نوشته های قشنگتو بنویس که دلمون تنگ می شه براشون /

بانو سه‌شنبه 1 مرداد 1387 ساعت 00:36 http://www.shekastnapazir2.blogsky.com

سلام...از رژیمت معلوم بود همون مشاوری اس که من پیشش رفتم (آزاد شهر)اخه دقیقا مثل رژیم من بود .. اما من تو هفته اول هیچی لاغر نشدمممممممممممم.....
یه سوال تو دقیق دقیق مطابق رژیم پیش میری؟گرسنه نمی شی؟هفته اول چقدر کم کردی؟

من تو هفته اول سه کیلو کم کردم.
نه اصلا دقیق نیسستم توش ولی راحت کم میکنم.خیلی هم به خودم گیر نمیدم.میذارم آروم ووریلکس کم کنه.

یاسمن بانو دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 23:58

کوکو سه رنگ لطفا .... بوسسسسسس

شیطان دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 23:37 http://www.devilown.parsiblog.com

سلام ...
می گم مطمینید اینجا وبلاگ رژیمی نیست ؟؟؟
قبلنا یه چیزای دیگه می نوشتیناااا

مدی دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 20:47

ماهی شکم پر بعد هم ماهیچه مجلسی
صمیم چی شده که دستور غذا میذاری تو وبت ؟؟؟

همین جوری.
خوشت نمیاد.نه؟

زن زمانه دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 20:24

من می پینگونمت

زن زمانه دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 20:23 http://zanezamane.blogfa.com

کلا پلو رو توی خونه ما برای ناهار می خوریم جز مواقع مهمون بازی
شام معمولا نمی خورم یا سبک
اما خوشم اومد
و حتما می پخونمش
چرا پینگ نکردی؟؟؟

الناز دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 18:37

کوکوی سه رنگ

پادلمه دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 17:06 http://www.padolmeh.persianblog.ir

سلام
صمیم اشپز خوبه
اما من اون صمیمی رو میخوام که از خودش وخانواده خودش وخانواده جون مینوشت
راستی بچه جاری جان دختر شد یا پسر
ننوشتی

اوههههههههههه بعد هفت ماه الان میپرسی؟!!!!!(چشمک!!)
پسر بامزه و ناز.

najma دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 16:15

fadat sham,oon bademjoono koofte tabrizi ro biar dar olaviatet!
bebin man aval goftidama,hagh ba mane!

هلو خانوم دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 16:10 http://www.holukhanoom.blogfa.com

اول ته چین قالبی بادمجون بعدش هم کوفته تبریزی
ممنون از درسهای اشپزیت صمیم جون
فقط یه چیزی در راستای هدف لاغری خودتم از این غذاها میخوری یا نه؟اخه منم رژیم دارم و هرچی درست میکنم خودم نمیتونم بخورم..

در حد یه ناخنک!

[ بدون نام ] دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 15:50

سلام ... کوکوی سه رنگ اگر امکانش باشه .. خیلی ممنونم .

[ بدون نام ] دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 15:39

کنسومه قارچ

شبنم دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 15:05

سلام صمیم جان - وبلاگ خیلی قشنگی دارید. میشه خواهش کنم عکس غذاهارو بذاری؟ اگر برات امکان داره البته
مرسی از دستورات آشپزی قشنگت

عزیزم فعلا امکانش نیس ولی اگه بشه حتما چشم.

رونالی دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 14:53 http://www.ronali.blogfa.com

سلام
خوبی؟
لاغر شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وایییییییی
چه دستورات خوشمزه ای
درست میکنم
ممنون..
یه مدته نیومدم پیشت
میگما میدونی که من مامان دارم میشم؟؟
عکسمم گذاشتم

سیر ترشی متاهل دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 14:35 http://sirtorshimoteahel51.blogfa.com

خیلی جالبه صمیم جان
منم یکی دوسال پیش کلاس آشپزی فنی حرفه ای میرفتم.ودقیقا همین غذا ها با همین اندازه مواد رو آموزش دیدم.حتما غذاهاشون از طرف سازمان تعیین شده است.
به هر حال ممنون.

چه جالب.آخه اینجا خصوصیه.البته زیر نظر فنی حرفه ای که حتما هست.

مهربون دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 14:18 http://mehrabo0on65.blogfa.com/

میگم صمیم جون کم کم داره بلاگت از روزنوشت تبدیل به مجله آشپزی می شه ها.... از خودت نمی نویسی دیگه؟؟؟

مهربون دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 14:17 http://mehrabo0on65.blogfa.com/

سلام

آخ جون اولم.......

حنا دوشنبه 31 تیر 1387 ساعت 14:11

کوکوی سه رنگ لطفاْ . . .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد